Lassú tükör

Archívum

in

2012.03.26. 14:01 | sidsaboteur | Szólj hozzá!

Ezer éve nem jártam a blog.hu motorja környékén. Megnyugtatónak találom, hogy csak úgy, mint ebben a szociokulturális környezetben, amit úgy hívunk, Magyarország - itt sem változott szinte semmi.

Még mindig béna alapsablonokat kapunk, cserébe viszont rövid a blogcím, meg különben is, érdekel ez egyáltalán valakit? Valószínűleg a korábban említett környezet nagyrésze ezt tökéletesen telibe fogja szarni, de nemtörődömségük pont az utolsó dolog, amivel törődni fogok. Mikroblogos témáim inkább meghagyom a tumblr.-re, amit utóbbi időben szintén mellőzök, viszont a felgyülemlő társadalmi meg szociális stressz valahol meg kell, hogy nyilvánuljon. A wordpress az olyan nemzetközi, meg azt angolul írnám szívesen, a freeblogon meg állandóan szar a kereső. Ráadásul ezzel a motorral vannak tapasztalataim - és ha nem is a legjobb blogmotor, amit valaha kezeltem, azért el lehet vele boldogulni.

Már csak egy dolog hiányzik ebből a nem különösebben koherens bevezetőből: miért? Talán a legegyszerűbb ok az, hogy valahova le akarom írni, mi történik a világban, talán a magam szórakoztatására, talán azért, mert még mindig vagyok oly naiv, hogy úgy gondolom, érdekel is valakit a környezetemből a harmincötös főúttól keletre eső élet. És talán tényleg érdekel. Nagyon sokszor és nagyon sokféleképp próbálkoztam már ezzel, valahogy mégis minden kiugrás bukásra ítéltetett, mert mindegyikben az az erőlködés volt benne, amelyet Abszurdisztánban mellőzni kell. Magány van. Get used to it.

Még valami: hogy miért Lassú tükör? Egyrészt: google it! Megjelöli azt, hogy honnan indul a blogger, másrészt szépen lassan tükörképpé igyekszik válni ez a blog az olvasói számára. 

Címkék: intro bevezetés dunno

A bejegyzés trackback címe:

https://lassutukor.blog.hu/api/trackback/id/tr224341151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása